Vi har tidligere med
succes arrangeret lignende kurser på Nørskovlund Skole, men denne gang
bliver det ved forsamlingshuset, hvor vi i tilfælde af dårligt vejr kan
trække indenfor for at spise - men grillmad bør spises ude, så det
håber vi at kunne på en forhåbentlig lun sommeraften. På kurset skal vi
lære om forskellige udskæringer og tilberedninger. Der skal bl.a. laves
fiskepakker af forskellige fiskearter, let sprængt og marineret
lammeskank, udbenet svinebryst, som grilles helt, diverse ud- skæringer
af kyllinger, som tilberedes fyldte og helstegte samt
parterede, grillet grønt som aubergine, squash, peberfrugt, forårsløg,
kartofler, hele majs m.m. Vi skal lave forskellige marinader (sur, sød,
hot, frisk, tyk, tynd, olier). Til sidst skal det hele serveres med
årstidens salater, brød og kartofler. Forsamlingshuset sælger vand, øl
og vin til fornuftige priser. Medbring selv: forklæde,
spækkebræt, knive, evt. grilltang, grillhandske/ grydelap m.v. Ligesom du selv skal medbringe glas, service og
bestik. |