Om Hinge Søstival tilbage
Hinge Søstival var en musikfestival i genren pop, rock og blues, som afholdest den sidste weekend i maj måned ved Hinge Sø. Hinge Søstival blev arrangeret af foreningen "Kjellerup Musikforening"
Festen i centrum
Med festen i centrum satte Hinge Søstival fokus på kærligheden til og fællesskabet omkring musikken. De naturskønne omgivelser ved Hinge Sø dannede rammen om Hinge Søstival, hvor der tilstræbtes en samhørighed mellem publikum, artister og arrangører, der tilsammen bragte HINGE-Ånden op af søvandet i det midtjyske.
Scenerne
Hinge Søstival bestod af de to hovedscener, Blå Scene og Store Scene, samt den mindre CampScene. Hinge Søstival tilstræbte et bredt udbud af musiktilbud, hvad enten det drejede sig om kunstnere fra den etablerede danske og udenlandske musikscene eller friske upcoming-bands på vej frem.
Målet
Hinge Søstival var en folkelig, bred og til tider ”kantet” festival, hvis mål var at give publikum en oplevelse af et kulturelt, musikalsk fællesskab som favner bredt, hvad enten man er rød eller blå, ung eller gammel. Vi søgte derfor afveksling og alsidighed frem for det pæne og oppolerede.

Program for Hinge Søstival ´05  

Hinge Søstival har holdt pause siden 2006.